Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir? Filenin Sultanları Derya Cebecioğlu kimdir?

Başarılı oyuncu Merve Dizdar dün akşam sevgilisi Cihan Ayger ile Zaferin Rengi filminin galasında ilk kez görüntülendi. Bu gelişme sonrası Cihan Ayger'in özel hayatı vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Arama motorlarında, '' Cihan Ayger'in eski eşi Elif Boyner kimdir? Elif Boyner kaç yaşında? Elif Boyner nereli? Elif Boyner ne mezunu? Elif Boyner evli mi'' soruları aratılıyor. Peki, Cihan Ayger'in eski eşi Elif Boyner kimdir? Elif Boyner kaç yaşında? Elif Boyner nereli? Elif Boyner ne mezunu? Elif Boyner evli mi? İşte tüm merak edilenler...

Elif Boyner Kim

ELİF BOYNER KİMDİR?

Ünlü iş insanı Cem Boyner'in kızı Elif Boyner 6 Aralık 1985 yılında doğmuştur. Elif Boyner eğitimini; Central Saint Martins (2010–2011), Parsons School of Design | The New School'da (2003–2008) tamamlamıştır. Elif Boyner 2020 yılında Cihan Ayger ile nikah masasına oturdu ancak evlilikleri 1 yılın ardından sonlandı.

Elif Boyner Eski Eşi

CİHAN AYGER KİMDİR?

Cihan Ayger, 2010 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Kimya bölümünden mezun oldu. Eğitim süreci ardından metal üzerine bir şirkette 3 yıl satış uzmanı olarak çalıştı. 2013 yılında farklı bir şirkette satış ve teknik servis uzmanı olarak görev aldı.

Cihan Ayger, genel endüstri ve bayii sorumluluğunu da yürüttü. 2017 yılında ise endüstriyel mineraller üreten bir firmada, alüminyum kaplama ürün müdürü oldu. Şu anda bir şirketin İş Geliştirme Müdürü olarak görev alıyor.

Cihan Ayger Merve Dizdar

Kaynak: Haber Merkezi