Ceyda Düvenci, 1,5 ay içinde 64 kilodan 58 kiloya düştü. Günden güne zayıflayan ünlü isim bikinilerini ve plaj kıyafetlerini denedi ve sosyal medyada paylaştı...

Cetda D

Oyuncu Ceyda Düvenci, Bülent Şakrak ile olan 8 yıllık evliliğini tek celsede bitirmişti. Şimdilerde Güçlü Mete ile yeni bir aşka yelken açan Düvenci, büyük bir değişim yaşadı.

REGL AÇIKLAMALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Katıldığı bir programda "Şirket çalışanı erkekler çekmecesinde ped bulundursun. Çünkü bazen istemediğimiz gün regl olabiliyoruz. Kadın arkadaşın sana ‘Ped var mı?’ diye sorabilsin” açıklamasında bulunan Düvenci, magazin gündemine düşmüştü.

Ceyda Düvenci12

 "ET VE HAMUR İŞİ TÜKETMİYORUM"

1,5 ayda 6 kilo veren Ceyda Düvenci, kilo verme yöntemini ilk kez açıklamıştı. Ünlü oyuncu zayıflamasının sırrını; "Önceden günde iki öğün yemek yiyordum. Bunları bir öğüne düşürdüm. Et tüketmiyorum. Hamur işlerinden uzak duruyorum... 1,5 ay önce 63-64 kiloydum, şu anda 58 kilodayım" demişti.

Ceyda Düvenci 13

FİT HALİNİ PAYLAŞTI

Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı! Yunanistan’ın geri ittiği düzensiz göçmenler kurtarıldı!

Verdiği kilolarla dikkat çeken Düvenci, fit halini sosyal medya hesabından sık sık paylaşıyor. Son olarak ayna karşısında kendisine gelen plaj kıyafetlerini denedi. Bu pozlarını sosyal medya hesabından paylaştı.

Düvenci'nin kısa sürede bu kadar kilo vermesi takipçilerinin dikkatinden de kaçmadı. Ünlü oyuncunun hayranları paylaşımlarına sık sık yorumda bulunuyor. 

Kaynak: Haber Merkezi