Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Muhsin Şentürk kimdir? Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Muhsin Şentürk kimdir?

Haber - Eren Güvendik

Yurttaşlar, arama motorlarında '' Carlos Alcaraz kimdir? Carlos Alcaraz kaç yaşında, nereli? Carlos Alcaraz'ın sevgilisi kim? Carlos Alcaraz'ın şampiyonlukları ne'' sorularını aratıyor. Peki, Carlos Alcaraz kimdir? Carlos Alcaraz kaç yaşında, nereli? Carlos Alcaraz'ın sevgilisi kim? Carlos Alcaraz'ın şampiyonlukları ne? İşte tüm merak edilenler...

CARLOS ALCARAZ KİMDİR?

Carlos Alcaraz Garfia, 5 Mayıs 2003 tarihinde El Palmar, Murcia, İspanya'da Carlos Alcaraz González ve Virginia Garfia Escandón çiftinin çocuğu olarak dünyaya geldi. Üç kardeşi vardır. Tenis oynamaya babasının tenis akademisi direktörü olduğu Real Sociedad Club de Campo de Murcia'da başladı. 2018 yılında Juan Carlos Ferrero'nun Equelite JC Ferrero Spor Akademisinde oynamaya başladı.

carlos alcaraz

CARLOS ALCARAZ KAÇ YAŞINDA?

Carlos Alcaraz 20 yaşındadır.

carlos alcaraz3

CARLOS ALCARAZ NERELİ?

Carlos Alcaraz İspanyoldur.

carlos alcaraz4

CARLOS ALCARAZ'IN SEVGİLİSİ KİM?

Carlos Alcaraz'ın bir süredir Maria Gonzalez Giménez ile aşk yaşadığı biliniyor.

carlos alcaraz 5

CARLOS ALCARAZ'IN BAŞARILARI NE?

 Profesyonel Tenisçiler Birliği (ATP) tarafından teklerde dünya 1 numarası olarak gösterilmektedir. Alcaraz, 2022 Amerika Açık, 2023 Wimbledon ve dört Masters 1000 şampiyonluğu da dahil olmak üzere on iki tekler şampiyonluğu kazanmıştır. ABD Açık galibiyetiyle Alcaraz, 19 yıl, 4 ay ve 6 günlükken tekler sıralamasında zirveye çıkan en genç erkek ve Açık Dönem'de erkekler sıralamasında zirveye çıkan ilk genç oldu.

carlos alcaraz 6

Editör: Eren Güvendik