Çankaya Belediyesi vatandaşların ortak kullanım alanlarındaki iyileştirme ve yenileme çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

 Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'in sosyal belediyecilik projeleri kapsamında ilçede yer alan okullar, taksi durakları, muhtarlıklar, ibadethaneler ve karakollarda başlattığı iyileştirme ve yenileme çalışmalarına devam ediyor. Çocukların daha iyi eğitim alabilmeleri için okulların fiziki yapısını iyileştiren Çankaya Belediyesi, Bahçelievler’de bulunan Ulubatlı Hasan İlkokulu’nda da bir dizi çalışma yaptı.

 OKULUN ÇEHRESİ BAŞTAN SONA DEĞİŞTİ

Ulubatlı Hasan İlkokulu’nun çevresini renkli desenli asfaltla kaplayarak çalışmalarına başlayan Çankaya Belediyesi, çocukların basketbol oynamaları için potalar yerleştirirken satranç alanı da oluşturdu. Okulun içerisinde yer alan hobi bahçesini çocukların bitki yetiştirmesine elverişli hale getiren Çankaya Belediyesi yıpranan Atatürk büstünü de yenileyerek okulun çehresini baştan sona değiştirdi. 

BAŞKAN YARDIMCILARI ZİYARET ETTİ

Çankaya Belediye Başkan Yardımcıları Nafiz Kaya ve Anıl Sevinç 1953 yılından bu yana eğitim veren Ulubatlı Hasan İlkokulu’nu ziyaret ederek çocuklarla satranç ve basketbol oynadı. Güzel hava ile birlikte yenilenen okullarında doyasıya eğlenen çocuklara eşlik eden Başkan Yardımcıları eski günlerine dönmenin keyfini yaşadı.

 ESKİ ÖĞRENCİ ŞİMDİ BAŞKAN YARDIMCISI

Okul Müdürü Faik Küçükukur, 1982 yılında okullarından mezun olan Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Kaya’ya sürpriz yaparak diploma ve öğrenci sicil defterinin bir örneğini hediye etti.

Haber Merkezi

Editör: TE Bilisim