Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarında her yıl hedeflediği rakamların üzerine çıkarak rekorlara yenilerini ekliyor.

Çankaya Belediyesi asfalt çalışmalarında her yıl hedef olarak belirlediği rakamların üzerine çıkarak kendi rekorlarını kırmaya devam ediyor. Tam kaplama, onarım ve yama asfalt çalışmaları ile renkli desenli kaldırım çalışmalarını koordineli biçimde sürdüren Çankaya Belediyesi, bu yıl hedef olarak koyduğu 150 bin rakamını da geçmeyi planlıyor.

HER YIL ARTAN VE HEDEFİN ÜZERİNE ÇIKAN ÇALIŞMA

Türkiye’nin en büyük ilçe belediyesi olma sorumluluğu ile çalışmalarını sürdüren Çankaya Belediyesi ilçe genelinde asfaltsız sokak bırakmamak için tüm ekipleriyle var gücüyle çalışıyor. Başkan Alper Taşdelen’in göreve geldiği 2014 yılını 72 bin ton asfaltla kapatan Çankaya Belediyesi, her yıl hedefini artırdı. 2015 yılında hedeflediği 150 bin ton asfalt sezonunu 190 bin ton ile kapatan Belediye, geçtiğimiz yılda da 200 bin ton olarak hedeflediği sezonda 214 bin ton asfalt serme işlemi gerçekleştirdi.

BU YIL DA HEDEF AŞILACAK

Çankaya Belediyesi hava şartları nedeniyle Mayıs ayında başladığı asfalt sezonunda tam kaplama, onarım ve yama çalışmalarını 124 mahallenin 95’inde sürdürüyor. Bu periyotta 123 sokakta tam kaplama, 550 sokakta onarım ile 3 caddede tam kaplama asfalt çalışması ile 50 caddede onarım çalışmalarını koordineli bir şekilde tamamladı. Bu yıl da hedef olarak belirlediği asfalt rakamını aşmayı planlayan Çankaya Belediyesi 2017 hedefi olan 150 bin ton rakamının 65 binini şimdiden yakaladı.

Haber Merkezi
Editör: TE Bilisim