Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, internette en çok araştırılan isimler arasında yer alıyor. Yurttaşlar, "Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz kimdir? Yücel Yılmaz nereli, kaç yaşında? Yücel Yılmaz ne mezunu? Yücel Yılmaz evli mi? Yücel Yılmaz hangi partili" sorularına yanıt arıyor. İşte Yücel Yılmaz hakkında her şey...

yücel yılmaz 4

YÜCEL YILMAZ KİMDİR?

Yücel Yılmaz, siyasetçi ve iş insanıdır. Yılmaz,  Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanıdır.

yücel yılmaz

YÜCEL YILMAZ NERELİ?

Yücel Yılmaz'ın memleketi Balıkesir'dir. Ancak Yılmaz, Almanya'nın Bottrop şehrinde dünyaya geldi. 

yücel yılmaz 3

YÜCEL YILMAZ KAÇ YAŞINDA?

Yılmaz, 10 Temmuz 1975 tarihinde dünyaya geldi. Yılmaz 48 yaşında ve Yengeç burcudur. 

yücel yılmaz 2

YÜCEL YILMAZ NE MEZUNU?

 İlk ve orta öğrenimini Balıkesir'de tamamlamasının ardından lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi İngilizce Öğretmenliği Bölümü'nde, tezsiz yüksek lisans eğitimini ise İzmir Demokrasi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Uluslararası İktisat ve Ticaret Politikası üzerine yapmıştır.

Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne? Ümit Erdim'in eşi Seda Erdim kimdir? Seda Erdim kaç yaşında? Seda Erdim'in mesleği ne?

yücel yılmaz 5

Üniversite yıllarında, üniversite öğrenci senatosu başkanlığını yapmasının yanı sıra, Düşünce Peteği topluluğunu kurarak lisans eğitimi sonuna kadar başkanlığını yürüttü.

yücel yılmaz

Bir dönem İstanbul merkezli özel tekstil firmasının ithalat-ihracat sorumlusu olarak da görev yapan Yücel Yılmaz, 9 yıl boyunca Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı çeşitli okullarda İngilizce Öğretmenliği yaptı.

Askerlik hizmetini Bandırma 6. Ana Jet Üssü Lisan Okulu'nda Asteğmen olarak tamamladı. Eğitim sektöründe Türkiye genelinde hizmet veren yabancı dil eğitiminde; kurs, yayıncılık ve yurtdışı eğitim alanlarında faaliyet veren Yabancı Dil Okulları’nın kurucu olan Yücel Yılmaz, ayrıca Kanada'da Dil Okulları Yönetimi Eğitimi ve İngiltere'de Oxford Üniversitesi'nde Öğretmen Gelişim Eğitimi almıştır.

yücel yılmaz 4

YÜCEL YILMAZ NE İŞİ YAPIYOR?

Ticari hayatının bir kısmında çeşitli derneklerde faaliyet gösteren Yücel Yılmaz; Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) yönetim kurulu üyesi, Balıkesir Sanayici İş Adamları Derneği (BASİAD) yönetim kurulu üyesi, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyeti üyesi, Balıkesir Sanayi Odası Meclis üyesi Balıkesir İlini Tanıtma ve Güçlendirme Vakfı (BALGÜÇ) Yönetim Kurulu Üyesi ve Saymanı gibi çeşitli görevlerde almıştır. Ayrıca Özel Öğretim Kurslar, Hizmetiçi Eğitim Merkezleri, Dershaneler ve Etüt Eğitim Merkezleri Birliği Derneği (ÖZ-KUR-DER) üyesidir.

yücel yılmaz 3

Balıkesir Ticaret Odası'nda 2 dönem meclis üyeliği, bir dönem de Meclis Başkanlığı yapan Yücel Yılmaz, Karesi Belediye Başkanı olmasının ardından Ticaret Odası Meclis Başkanlığı ve dernek üyeliklerini bırakmıştır. Yücel Yılmaz, Mart 2014 yerel seçimlerinden sonra Balıkesir Karesi Kurucu Belediye Başkanlığı yapmıştır.

yücel yılmaz 5

YÜCEL YILMAZ EVLİ Mİ?

 Evli ve biri kız, biri erkek, iki çocuk babasıdır.

yücel yılmaz

YÜCEL YILMAZ HANGİ PARTİLİ?

Yılmaz, AK Partilidir. 

yücel yılmaz 2

Haber Merkezi

Editör: Nisa K.