Sosyal medya platformlarında gündemden düşmeyen ünlü astrolog Nuray Sayarı, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde yaptığı tahminle tekrar dikkatleri üzerine çekti. Ancak, seçim sonuçları, Sayarı'nın öngörüsünün tersine çıkarak İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun zaferiyle sonuçlandı.

Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birbirlerini takip etmeye başladı! Şeyma Subaşı ile Kerim Sabancı birbirlerini takip etmeye başladı!

nuray sayarı

Astrolog Nuray Sayarı, katıldığı televizyon programlarında, seçimlerde İstanbul'un AK Parti adayı Murat Kurum'un kazanacağını öne sürmüş ve bu tahminiyle gündem yaratmıştı. Ancak, seçim sonuçlarına göre İstanbul'da %51.14'lük oy oranıyla Ekrem İmamoğlu galip geldi, Murat Kurum ise %39.59 oy alarak geride kaldı.

nuray sayarı 3

Sayarı, sonuçların açıklanmasının ardından yaptığı açıklamada, "Ben 34 yıldır profesyonel astroloğum. Bana verilen doğum bilgilerindeki yanlışlıktan dolayı ben Murat Kurum kazanacak diye gördüm." ifadelerini kullandı.

Murat Kurum Mardin

Öte yandan, Sayarı'nın bu yanlış tahmini sosyal medyada da geniş yankı buldu ve birçok kullanıcı tarafından tartışma konusu oldu. Bazıları, astrolojinin gerçekliğine olan inancı sorgularken, diğerleri ise astrologun bu hatasını olası bir insan hatası olarak değerlendirdi.

Kaynak: Haber Merkezi