Ankara Polis Moral Eğitim Merkezi Müdürlüğü Çok sayıda Kamu Personeli Alımı yapacak. Basın İlan Kurumu'nun web sitesinde açılan ilan duyurusunda, "Müdürlüğümüz Sosyal Tesisinde istihdam edilmek üzere ücreti sosyal tesisimiz gelirlerinden karşılanmak suretiyle Türkiye İş Kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezi aracılığı ile (3) adet Sözleşmeli Personel alımı yapılacaktır" ifadelerine yer verildi.
GENEL ŞARTLAR 1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 Sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartlar aranır. 2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 3- Erkek adayların askerlikle ilişiği bulunmamak. 4- Adli Sicil ve Arşiv kaydı bulunmamak. 5- Yukarıda belirtilen görevleri yapmasına engel sağlık sorunu bulunmadığını tam teşekküllü Devlet Hastanesinden alacağı Sağlık Kurulu Raporu ile belgelendirmek. 6- Gerçeğe aykırı belge verenler veya beyanda bulunanlar hakkında yasal işlem yapılacak, işe başlatılmış ise işine son verilerek, idare tarafından kendilerine bir bedel ödenmiş ise bu bedel yasal faizi ile birlikte tazmin edilecektir. 7- Müdürlüğümüzce yaptırılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonucunun olumlu olması, olumsuz olması halinde işe başlatılmayacaktır. İstenilen Belgeler: Türkiye İş Kurumu tarafından Müdürlüğümüze gönderilecek listede ismi bulunan adaylar, yukarıda belirtilen şartlara ait belgelerin tamamını Müdürlüğümüze 26 Şubat 2019 Salı gününden 05 Mart 2019 Salı günü mesai bitimine kadar şahsen teslim edilecektir. Aksi takdirde belgelerini teslim etmeyen adaylar noter kurasına dâhil edilmeyecektir.
Adaylar Müracaatlarını 18/02/2019-22/02/2019 tarihleri arasında Türkiye İş Kurumuna yapacak olup, ANKARA POLİS MORAL EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜN'ce müracaat alınmayacaktır.
Son Başvuru Tarihi : 22 Şubat 2019 Yayınlanma Tarihi : 18 Şubat 2019

İlan tüm detayları için tıklayın.

Editör: TE Bilisim