Alita: Savaş Meleği filmi 2019 yılında çıkan aksiyon/bilimkurgu türünde bir filmdir. Alita: Savaş Meleği filminin yönetmenliğini Robert Rodriguez yaparken, senaristliğini Robert Rodriguez ve James Cameron birlikte üstlenmiştir. Peki, Alita: Savaş Meleği filminin konusu ne? Alita: Savaş Meleği filminin oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte tüm merak edilenler...

Alita Savaş Meleği Hangi Kanalda

Alita: Savaş Meleği filminin konusu ne?

Alita (Rosa Salazar), kim olduğunu veya nereden geldiğini bilmediği bir halde, tanımadığı bir gelecekte uyanır. Şefkatli bir doktor olan Ido (Christoph Waltz) onu yanına alır ve cyborg görüntüsünün altında olağanüstü bir geçmişe sahip genç bir kadının kalbi ve ruhu olduğunu fark eder. Alita, yeni hayatına alışmaya çalışırken, Doktor Ido da onu gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Yeni arkadaşı Hugo (Keean Johnson) ise Alita’nın geçmişini hatırlaması için, anılarını tetiklemesine yardımcı olmak ister. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer. Eşi benzeri görülmemiş dövüş yeteneklerine sahip olduğunu fark eden Alita, geçmişine dair bir ipucu elde eder. Tehlikeli insanlarla karşı karşıya olan Alita, arkadaşlarının, ailesinin ve dünyasının kurtarılmasında kilit rol oynayacaktır.

Alita Savaş Meleği Filmi Oyuncuları

Alita: Savaş Meleği filminin oyuncuları kim?

Rosa Salazar-Rolü : Alita

Christoph Waltz-Rolü : Dr. Ido

"Türkiye’nin en ikonik kütüphanesini gençler için yapıyoruz" "Türkiye’nin en ikonik kütüphanesini gençler için yapıyoruz"

Jennifer Connelly-Rolü : Chiren

Mahershala Ali-Rolü : Vector

Ed Skrein-Rolü : Zapan

Jackie Earle Haley-Rolü : Grewishka

Keean Johnson-Rolü : Hugo

Lana Condor-Rolü : Koyomi

Alita Savaş Meleği

 Alita: Savaş Meleği filmi hangi kanalda yayınlanacak?

 Alita: Savaş Meleği filmi 16 Nisan Salı günü saat 20:00'de Kanal D'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi