Senaryosunu Hakan Bonomo'nun kaleme aldığı Ay Yapım imzalı Aile dizisi, Show TV ekranlarında 7 Mart'ta ekranlara geldi. Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nur Sürer, Nejat İşler, Canan Ergüder gibi başarılı isimleri buluşturan dizinin yayın bilgileri merak ediliyor. Özgün bir senaryosu olan dizi; Aslan'ın, psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ele alıyor. İkinci sezonu yayınlanan dizinin yeni bölüm fragmanı merak ediliyor. Peki, Aile 30. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte Aile 30. bölüm fragmanı izle! Aile yeni bölüm fragmanı izle

aile dizisi ne zaman başlıyor

AİLE 30. BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında sitede yer alacaktır.

Kara Ağaç Destanı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kara Ağaç Destanı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

AİLE 29. BÖLÜM CANLI İZLE

Aile dizisini canlı izlemek için tıklayınız. 

ailee

AİLE SON BÖLÜM İZLE

Dizinin son bölümüne ulaşmak için tıklayınız. 

aile2

AİLE DİZİSİ KONUSU 

Aile dizisi, kalabalık bir ailenin etkileyici öyküsünü konu almaktadır. Bu ailenin hayatına, ilerleyen dönemde psikolog Devin girecek ve ailenin hayatı değişecektir. Bir çiftlikte geçen dizi aynı zamanda psikoloğun da hayat hikayesini anlatmaktadır.

aile5-2

Aile dizisinde Kıvanç Tatlıtuğ Aslan karakterine, Serenay Sarıkaya ise Devin karakterine hayat verecek. Merakla beklenen dizi, tanınmış ailelerden Soykanlar'ın başındaki Aslan'ın, kendisiyle aynı yerden yaralı psikolog Devin'le tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri, gelişen olayları ve 'aile' kavramının en tartışmalı yönlerini ele alıyor.

aile-16

AİLE DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Kıvanç Tatlıtuğ - Aslan Soykan

Serenay Sarıkaya - Devin Akın

Nur Sürer - Hülya Soykan

Nejat İşler - Cihan Soykan

Canan Ergüder - Leyla Soykan Sayıcı 

Levent Ülgen - İbrahim Soykan

Emel Göksu - Seher Soykan

Ushan Çakır

Umutcan Ütebay

Yüsra Geyik

Ece Simge Yurdatapan

Mert Denizmen

Haber Merkezi