Son günlerde gündemi meşgul eden Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü üyeleri hakkındaki bilgiler giderek netleşiyor. Örgütün 35 yıllık arkadaşı olarak bilinen Hasan Basri GÜNER, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda, Adnan Oktar aleyhinde bir algı operasyonu olduğunu iddia ediyor. Ancak ortaya çıkan bilgiler, örgüt üyelerinin yurtdışına kaçtığı ve arananlar listesinde bulunduğunu gösteriyor.

Kahvede silahlı kavga: 3 yaralı Kahvede silahlı kavga: 3 yaralı

adnan oktar adnan-1

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik olarak daha önce yapılan operasyonlarda gözaltına alınanlardan biri olan Hasan Basri GÜNER, geçmişte aldığı işkence raporu ile suçlamalardan düşerek özgürlüğüne kavuşmuştu. Ancak yeni bilgiler, örgütün hala faal olduğunu ve liderinin cezaevinde olmasına rağmen dışarıda bir konsey tarafından yönetildiğini ortaya koyuyor.

Adnan (2)

Örgüt lideri Adnan Oktar'ın cezaevinde olmasına rağmen örgütü yönetmeye devam ettiği iddia ediliyor. İbrahim Seral Köprülü'nün vekaleten imam olarak atandığı ve altında 4 kişilik bir imam konseyi bulunduğu belirtiliyor. Firariler arasında yer alan Hasan Basri GÜNER ise sosyal medya üzerinden Adnan Oktar'ın uzun süreli arkadaşı olduğunu ve aleyhinde bir algı operasyonu yapıldığını savunuyor.

Hasan Basri Güner (1)

Son bilgilere göre, örgüt üyelerinin özellikle Cezayir, Rusya, Çin ve Dubai'ye kaçtıkları tespit edilmiş durumda. Hasan Basri GÜNER'in Çin'e kaçtığı bilgisi de doğrulanmış durumda.

Hasan Basri Güner (2)

Bu gelişmeler, Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'nün hala aktif olduğunu ve uluslararası kaçaklar arasında bulunduğunu gösteriyor. Yetkililer, örgüt üyelerini yakalamak için çalışmalarına devam ediyor. Bu konuda daha fazla gelişme yaşandıkça sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz.

Kaynak: HABER MERKEZİ