140journos tarafından hazırlanan etkileyici "ADNAN" belgeseli, Adnan Oktar suç örgütüyle ilgili gerçekleri gün yüzüne çıkarmaya devam ediyor. İlk olarak "Kedicik" belgeseliyle dikkat çeken 140journos, bu kez gurbetçi bir babanın yaşadığı dramatik hikayeyi ele alarak milyonlarca izleyiciye ulaştı.

Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm yayınlandı! Korkma Ben Yanındayım 7. bölüm yayınlandı!

Adnan (3)

Belgeselin odak noktasındaki gurbetçi baba Elvan Koçak, çocuklarını boşandığı eşinin yanına Türkiye'ye tatile gönderir. Ancak kısa süre sonra çocuklarıyla iletişimlerinin zayıflamasından şüphelenen Koçak, eski eşi ve çocukları Büşra ve Şeyma'yı Adnan Oktar'ın kanalında görmesiyle dünyası alt üst olur. Çocuklarını bu karanlık tarikatın etkisinden kurtarmak amacıyla hukuki mücadeleye girişen baba, ülkenin 40 yılına sirayet etmiş suç örgütünün labirentlerine sürüklenir.

Adnan (1)-1

Yayınlandıktan sonra milyonlarca kişi tarafından izlenen "ADNAN" belgeseli, toplumda büyük yankı uyandırdı. Özellikle Adnan Oktar suç örgütünün nasıl işlediğini ve bireyleri nasıl etkilediğini gösteren belgesel, izleyicileri derin bir düşünceye sevk ediyor.

Adnan (1)

Belgesel, gurbetçi babanın yaşadığı hukuki mücadele ve tarikatın etkileriyle ilgili detayları içeriyor, toplumda daha fazla farkındalık yaratmaya yönelik bir adım olarak değerlendiriliyor. Adnan Oktar suç örgütüyle ilgili bu çarpıcı belgesel, izleyicilerde bilinçlenme ve bilgi sahibi olma amacını taşıyor.