Trabzonspor teknik direktörü Abdullah Avcı, Fenerbahçe maçı öncesi basın mesuplarının sorularını yanıtladı.

Abdullah Avcı kimdir Nerelidir (5)

''EKSİKLERİMİZ VAR''

"Şu an itibariyle iyi. Daha iyi olacak. Biraz felsefeyi, biraz geri bildirimleri, biraz yaptıklarımızı dershane gibi bunu çalışmamız gerekiyor. Bunu hızlandırmak için. Bu oyun artık bir doğaçlama değil. Planı var, savunması, hücumu var. Her şeyi var. Bunu en iyi şekilde yapmaya çalışıyoruz. Çocuklar da buna hızlı ayak uydurmaya çalışıyoruz. Eksiklerimiz var, daha iyi olmamız gerekiyor ama çalışmaya devam edeceğiz" 

Abdullah Avcı kimdir Nerelidir (4)

BAKASETAS VE TREZEGUET

Sakatlıkları bulunan Anastasios Bakasetas ve Trezeguet hakkında soru yöneltilen deneyimli teknik direktör, "Sağlık kurulu bilgilendirir zaten. Bizimle birlikte antrenmanın büyük bölümünde olacaklar. Gün gün bakıyoruz. Umarım hafta sonuna kadar daha iyi bir değerlendirme olur" cevabını verdi.

Abdullah Avcı kimdir Nerelidir (2)

Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'dan kötü haber! Beşiktaş'ta Arthur Masuaku'dan kötü haber!

''TRABZONSPOR HER MAÇI KAZANMAYA GİDER''

Abdullah Avcı, son olarak deplasmanda oynayacakları Fenerbahçe karşılaşması için, "Güzel maçlar bunlar. İnsanların seyrettiği, kafasını çevirdikleri bir alan. Seyir zevki açısından keyifli, fair-play'in olduğu bir maç olur. Trabzonspor, her maçı kazanmaya gittiği gibi bu maçı da kazanmaya gidecek. Umarım istediğimiz her şeyi oyunun başından sonuna kadar uygularız" diye konuştu.

Abdullah Avcı kimdir Nerelidir (1)

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Fenerbahçe - Trabzonspor maçı 4 Kasım Cumartesi günü saat 19:00'da Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi Ülker Stadyum'unda oynanacak.

fenerbahçe avrupa

Haber Merkezi

Editör: Gökçe Acar