Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘oğlak’ burcunu neler bekliyor? Oğlak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘oğlak’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA OĞLAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre oğlak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Satürn gerileme hareketine bu ay da devam edecektir. Artık yavaş yavaş Mars'ın Mayıs ayı içinde Satürn gezegeninden uzaklaşıyor olması sizlere rahat bir nefes aldıracağa benziyor. Mars 16 Mayıs'ta Kova burcuna doğru ilerleyecek ve sizlere finansal kazanımlar sağlayacak başarıları da beraberinde getirecektir.

Uranüs’ün 15 Mayıs'ta Boğa burcuna geçiş yapması ve boğa burcunda gerçekleşecek Yeniay'ı da düşünecek olursak sizler için olumlu yönde gelişmelerin olacağı rahatlıkla söylenebilir. Yakın çevre iletişimleriniz ve seyahatleriniz bu dönemde hız kazanıyor olacak. Yakın çevre arkadaşlarınızla kuracağınız kontaklar size önemli bir dönemin kapılarını açabilir. Zihninizde karmaşa yaratan sorunların cevabını bu dönemde kolaylıkla bulabilirsiniz. Yaşadığınız problemlere karşı önemli çözümler üretmek ve nedenleri araştırmak adına doğru bir zaman dilimi. Aşk hayatınızda bazı sürpriz ve yeni tanışmalar meydana gelebilir.

15 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu 15 Mayıs İkizler burcu günlük burç yorumu

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yay burcundaki dolunay sizleri maddi konularda kararlar alırken çok dikkatli olmanız gerektiği konusunda uyarıcı. Öngöremediğiniz bazı konular hâlâ canınızı sıkıyor olabilir. Stres yaratacak bazı koşulları hayatınızdan artık uzaklaştırmanız gerekecektir. Aşk hayatınıza renk vermek isterken tam tersi bir durum oluşabilir. İlişkide sevgi eksikliğini fark edebilir ve beklentilerinizi daha da artırabilirsiniz. Ay boyunca aşk hayatınızın canlı olması adına emek sarf etmeniz ve fedakârlık yapmanız gerekebilir.

Kaynak: Haber Merkezi