15 Mayıs Koç burcu günlük burç yorumu 15 Mayıs Koç burcu günlük burç yorumu

Gökyüzü hareketlerine göre günlük, haftalık ve aylık olarak yorumlanan burçların mayıs ayında neler yaşayacağı merak ediliyor. Peki bu ay ‘başak’ burcunu neler bekliyor? Başak burcu aşk, para, mutluluk gibi konularda neler yaşayacak? İşte ‘başak’ burcunu mayıs ayında bekleyenler...

Burçç

2024 MAYIS AYINDA BAŞAK BURCUNU NELER BEKLİYOR?

Astrolog Ayşegül Aydın’ın yazdığı ve Hürriyet’te yer alan habere göre başak burcunu bu ay şunlar bekliyor:

Yönetici gezegeniniz olan Merkür 13 Mayıs'ta boğa burcuna geçiş yaparak sizi bu ay fazlasıyla güçlendirecek bir noktaya taşıma konusunda yardımcı olacaktır. Özellikle finansal durumunuzu toparlayarak sizlere yeni iş fırsatları sunacaktır. Aileniz, eviniz ve yerleşim yerinizi ilgilendiren konularda yakın çevrenizin bazı bencilliklerine karşı mücadele verebilirsiniz. Babanız ve annenizin hayatına dair üzerinize almanız gereken bazı sorumluluklar oluşabilir. Finansal ve ekonomik girişimlerinizde mantıkla hareket ettiğiniz sürece doğru kararlar elde edebilirsiniz. Ancak bunun için girişimci yönünüzü fazlasıyla ortaya koymanız gerekecektir.

15 Mayıs boğa burcunda gerçekleşecek yeniay ve Uranüs gezegenin boğa burcuna geçiş yapmasıyla birlikte ofis ortamınızdaki ve arkadaşlarınızla ilgili gerginlikler ve gizli kalmış bazı olaylar şaşırtıcı bir şekilde netliğe kavuşabilir. Yaşamsal konularda önemli planlarınızı yeni gelişen şartlara göre tekrar düzenlemek zorunda kalabilirsiniz. Bugünlerde tanıştığınız kişilere özellikle dikkat edin. Zira hayatınıza yepyeni bir yön getireceğe benziyor. Aracınız varsa eğer kontrollerini yaptırmayı ve bakımlarını ihmal etmeyin. Araç alım satımları için gayet verimli bir dönem. Bu dönemde fiyat araştırmaları yapabilirsiniz.

29 Mayıs'ta gerçekleşecek yeniay ile birlikte; ilişkilerinizde uzlaşmacı bir tavır takınmanız hayrınıza sonuç verecektir. İlişkileriniz kanalıyla hayatın önemli alanlarında aktif ve etkileyici bir rol oynayacaksınız. Kariyeriniz ve aile aksınızda otoriter figürler tarafından fedakârlık yapmanız gereken bazı durumlar meydana gelirse cesaretle inisiyatif alın derim. Zira buradan ani sürprizler ve şanslar elde edebilirsiniz.

Kaynak: Haber Merkezi